Снимка БулфотоМинистър председателят на България Бойко Борисов инспектира строежа на АМ Струма.

...
Снимка БулфотоМинистър председателят на България Бойко Борисов инспектира строежа на АМ Струма.
Коментари Харесай

Бойко Борисов от джипа си: Такива неща не могат да ме впечатлят

Снимка Булфото

Министър ръководителят на България Бойко Борисов инспектира градежа на Автомагистрала " Струма ". На връх рождения си ден министър председателят още веднъж се качи на джипа, с цел да извърши оглед на строителния обект. Независимо от вчерашните изявления с аудио клип, в който се допуска, че е записан гласът на Борисов, той през днешния ден във видео на своята страница във Фейсбук уточни, че градежът на автомагистралата е най-хубавият подарък за рождения му ден, написа actualno.com .

" Такива неща не ме впечатляват ", разяснява изявленията на аудиото по негов адрес от през вчерашния ден Борисов, в което се допуска, че взе участие самият той. " Може да ме накарат да се замисля или да ме натъжи, в случай че спре градежът, само че портмонето откъм гърба споделя, че няма да спре ", сподели по време на обиколката из строителния обект министър-председателят, визирайки финансовият министър, пътуващ с него, Владислав Горанов. " Героите в България са скрити зад анонимни IP адреси ", намеси се и медийният консултант на Бойко Борисов Севдалина Арнаудова.

В обиколката взе участие и заместник-министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков. Инспекцията обърна внимание и на археологическите находки, открити в хода на строителните работи и датирани от интервала на Първото българско царство.

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продъ
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР